Vil du vide mere om produkterne?

På markederne bugner vores udstillingsbod af de hjemmelavede juleting og dekorationer,

Et bredt udvalg af de producerede varer kan også ses her på hjemmesiden.

Om Lindegaardsign

Lysten til at skabe og fabrikere julepynt opstod under en sommerferie i Sydfrankrig i sommeren 2003, hvor vi i en skov fandt nogle meget store grankogler. Så store havde vi aldrig før set dem herhjemme i Danmark. Vi snakkede om, at disse kogler måtte da kunne bruges til et eller andet i forbindelse med julen, så vi gik i gang med at samle dem sammen. Efterhånden opstod mange forskellige idéer til, hvad man kunne få ud af de mega store kogler.

Samtidig er vi inspireret af de mange spændende og farverige lokale markeder, som vi finder i Sydfrankrig og snart voksede tanken om en lille bod, hvorfra vi kunne sælge nogle af vores hjemmelavede ting og på den måde være med til at pryde stuerne i mange forskellige hjem op mod jul.

Men det blev dog alligevel ikke grankoglerne, der kom til at sætte størst præg på vores udfoldelser.

Vi har begge lige fra den tidligste barndom holdt meget af at lave håndarbejde, strikke, hækle, sy, brodere og lave blomsterdekorationer, så tanken var ikke fjern – hvorfor ikke skabe noget som andre også kunne få glæde af. Derfor gik vi ihærdigt i gang med produktion af nisser, juledekorationer og adventskranse. Det første julemarked holdt vi i 2004. Det blev en stor succes og siden da er både sortiment og varelager blevet udvidet meget.

Vi har begge et krævende fuldtidsjob at passe, så det hele er fortsat kun en hobby – men en hobby, som vi dyrker med glæde hele året.

Kontakt

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores produkter eller udstillingerne, har du mulighed for at udfylde nedenstående formular og derved sende en mail til os.